Uskokaa tai älkää, elämää on myös tämän blogin ulkopuolella. Siitä syystä Dunder Mifflin Infinity -jakson kirjoitelma on edelleen tekemättä ja näillä näkymin tilanne myös säilyy sellaisena. Siirtykäämme siis suoraan Launch Partyyn tai Phyllisin huolimattomuudesta johtuen, Lunch Partyyn.

Cold open oli ehkä paras koskaan. Kun tunnareiden jälkeen jaksossa näkyi kirjoittajatittelin alla vielä nimi Jennifer Celotta, olin kieltämättä varsin tohkeissani. Voisi käyttää jopa sanaa innoissani. Tätä tuotantokautta on kuitenkin vaivannut kaksi ongelmaa, jotka osittain kyllä juontavat juurensa kolmannelta kaudelta. Ensinnäkin Konttorissa on nykyisin aivan liikaa pariskuntia ja ihmissuhteita. Jättäkää Jim ja Pam, korkeintaan lisäksi Michael ja Jan ja heittäkää muut yli laidan, pliiiiis. Tämä ei ole Kauniit ja Rohkeat, luojan kiitos. Toiseksi liian monista hahmoista on tulossa karikatyyrejä, mikä johtuu lähinnä mokumentin muuttumisesta sitcomiksi. Tällä tuotantokaudella Michael on ehtinyt ajaa autonsa järveen ja kidnapata pizzalähetin. Myönnän, että koska kyseessä on Michael Scott, tapaukset eivät ole täysin yllättäviä. Mutta rajansa kaikella. Erityisesti auton järveen ajo otti päähän.

Mutta sitten jaksoon. Sinänsä ihan perusmeininkiä, mutta tuplapituisuus johtaa ongelmiin. Kaikki kolme ensimmäistä tuplapitkää jaksoa ovat olleet ongelmissa, mutta niistä olisi saanut erinomaisia normaalipituisia jaksoja. En halua nähdä Michaelia kidnaappaamassa ketään. En halua, että Andy alkaa seukkailla Angelan kanssa. En halua, että Kelly alkaa seukata Darrylin kanssa. Kaikki muu toimi. Jim ja Pam jaksavat olla omia ihania itsejään. Phyllis on mahtava, erityisesti etsiessään netistä psykologisia toimintaohjeita. Angela oli jaksossa poikkeuksellisen siedettävä. Jim on palannut vihdoin takaisin ja kuittailee jälleen muille sekä organisoi käytännön piloja.

Ylevät yksityiskohdat: Cold open oli yksi parhaista ikinä. Jimin selittely autossa, kun Michael kutsuu Jimin ja Pamin kylään. Phyllisin nettiohjeet. Ryanista on tullut brittiversion pomo. Loppuun videoversio avauksesta.